jutenjulincolombia.reismee.nl

Het afscheid

En dan word je op een dag wakker en dan besef je: shit, dit is echt de laatste dag in Cartagena…

Na het vinden van een eigen plek hier, naar school gaan om Spaans te leren, mensen te hebben ontmoet en nieuwe vriendschappen zijn ontstaan, ons steentje te hebben bijgedragen bij La Vecina, genoten te hebben van heerlijke strand dagen en rondhangen binnen de historische stadsmuren van Cartagena, tussendoor regelmatig gefrustreerd te zijn (omdat het echt wel lastig is om een nieuwe taal te leren), onze papa, mama´s en Niels ons leventje hier te hebben laten zien, afscheid te hebben genomen van de kindjes die ons hart gestolen hebben, na een geweldige rondreis gemaakt te hebben door Panama en Costa Rica en met Bregje en Koleta, na nog een aantal dagen extra genoten te hebben van alles wat Cartagena ons gegeven heeft en nog even een laatste tripje naar San Andres, is het nu toch echt zo ver; we gaan weg uit Cartagena.

Met een traantje hier en daar en een lijstje op zak met herinneringen en ervaringen – en een ander lijstje met redenen waarom het toch echt ook heel leuk is om weer terug te gaan naar Nederland – pakken we vandaag onze rugzak weer in. En om het afscheid nemen wat gemakkelijker te maken doen we dit in fases en gaan we eerst nog een paar dagen logeren bij een vriendin in Medellin. Om dan onze Colombia ervaring achter ons te laten en te beginnen aan een lange reis terug naar huis waar weer nieuwe ervaringen om herinneringen aan over te houden op ons staan te wachten…

Dit is dan ook ons laatste verhaaltje voor ons blog met nog wat foto’s van de afgelopen tijd. Dankjewel voor al jullie leuke reacties en ‘likes’ op facebook.

Tot in Nederland!

Liefs Jut&Jul

Reacties

Reacties

Mirjam

Ja, dat valt echt niet mee, dat kan ik me heel goed voorstellen. Dus veel sterkte voor het vertrek, een traantje mag echt, en die zullen er hier ook nog wel eens vallen, want hoe leuk ook om weer terug te komen, het zal ook wel weer wennen zijn.En wat zullen jullie elkaar missen. Goede en veilige reis en Welkom Thuis straks.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!